Am ales sa scriu astazi, pentru ca pe 29 am sarbatorit 3 luni de implinire si fericire.

Ne-am casatorit de tineri, atunci nici nu concepeam sa avem copii inainte de 30 ani , asa ca ma prezentam periodic la cabinetul de planing si luam anticonceptionale. In 2008 ne-a inmugurit un gand sa ne marim familia, asa ca ne-am prezentat la medic, am facut analize minimale , analize de sange, grupa, RH, torch, hepatite, secretii si Papanicolau. Totul a fost perfect, cu o reteta de acid folic a ramas sa ne intoarcem la test pozitiv. Dupa 2 ani deja faceam 30 ani si visul meu ca aveam familie, casa, masina era incomplet, minunea nu se intampla.

Am hotarat sa merg la medic specialist in infertilitate, am facut analize mai complexe, hormonale, histerosalpingografie, spermograma, monitorizarea ovulatiei ecografic timp de 6 luni. Spermograma arata ceva probleme, teratozoospermie, dar medicul a spus ca nu e atat de grav si ca avem sanse natural. In 2012 am facut si laparoscopie diagnostica , era singura pe care nu o facusem, s-a descoperit endometrioza si medicul s-a uitat mai atent si la analizele sotului si mi-a spus ca trebuie sa fac ceva mai serios ca el nu crede ca avem sanse sa avem un copil pe cale naturala, intre timp faceam tratament pentru endometrioza. Ne-am hotarat sa cautam o clinica sa facem demersuri pentru inseminare sau ferilizare, totul a fost intarziat de un ghinion, m-am imbolnavit si 3 ani a trebuit sa tin visul inchis.

In 2015, dupa o operatie de chist ovarian , endometrioza avansaze , medicul chirurg m-a sfatuit sa merg spre FIV cat mai repede daca vreau sa am o sansa. Am inceput cautarile medicului care sa ne ajute la indeplinirea visului, a durat ceva pana cand am ajuns in cabinetul Doamnei Dr Alina Bolintineanu, dupa prima consultatie am fost convinsa ca vom reusi, nu pot sa spun de ce, asa am simtit, am facut analize, histeroscopie, spermograma, Halosperm, am completat analizele pe care nu le aveam , am reinnoit analizele hormonale. Spermograma era mai proasta asa ca am hotarat sa facem FIV, protocol lung. Am oprit tratamentul in noiembrie 2015 din cauza unor probleme personale, ghinioanele se tineau lant.

In 2016 iulie am inceput din nou tratamentul de stimulare, nu a mers chiar minunat dar am avut 8 ovocite si au ramas 4 embrioni in ziua 3, am avut niste probleme dupa punctie care tin tot de ghinioanele mele care se tineau lant si am hotarat sa congelam embrionii in ziua 3 si sa asteptam sa isi revina organismul , apoi sa facem transferul.

In noiembrie se pare ca se aliniasera astrele, aveam folicul, endometru bun asa ca pe 16 noiembrie am facut transferul a doi embrioni care rezistasera decongelarii dar erau ceva mai lenti. Sincer, eu nu aveam mai sperante totusi in a 8-a zi dupa transfer am facut un test de sarcina, nu pot sa uit ca se vedea a doua liniuta un roz pal, am facut si a 9-a si in ziua 10 am hotarat sa fac un test de sange , rezultat -137 eram asa de uimita si buimaca , o ora am stat muta in fata calculatorului, cred ca eram putin socata, totusi nu m-am entuziasmat am asteptat ziua de luni sa repet analiza, rezultat -470.

De aici, a inceput un vis frumos care astazi e realitate, rade in hohote si gangureste mult. Imi pare rau ca doamna Doctor nu asista la nasteri, ar fi fost alegerea mea fara sa stau pe ganduri. Cheia succesului cred ca a fost tratamentul personalizat pe problemele mele, hotararea Doamnei Doctor sa facem transfer pe ciclu natural.

Nu am nimic de reprosat colectivului Welborn.

Multumim din suflet doamnei Doctor Alina Bolintineanu si Doamnei Andreea Mustata